fbpx

Stella Karl Ćosić – Bolje je ići manjim koracima ali u KONTINUITETU

Stella Karl Ćosić – Stepenicama Uspeha Podcast

Stella Karl Ćosić Biografija:

PROFESIONALNE KVALIFIKACIJE

Stella Karl Ćosić je diplomirani ekonomista sa više od 20 godina rada u privredi. Radno iskustvo sticala je u firmama kao što su agencija Saatchi & Saatchi, kompanije Delta Sport i Soko Štark (deo Droga Kolinska / Atlantic grupacije). Ekonomski fakultet je završila u Beogradu, a GMP (General Management Program) na IEDC Bledskoj školi. Koučing edukaciju završila je na CTI (Coaches Training Institute) u Londonu i ima zvanje CPCC (Certified Professional Co-Active Coach). Ostali sertifikati i licence: ACC (Associate Certified Coach) po standardima Međunarodne federacije koučeva (International Coach Federation – ICF); Executive Coach po metodologiji Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching; Conversational Intelligence Enhanced Skills Coach po metodologiji Judith E. Glaser kao i Points of You® Certified Trainer.

ISKUSTVO I KARIJERA

Stella radi kao kouč i trener. Koučing praksu pokrenula je posle bogate dvadesetogodišnje karijere u privredi. Više od 10 godina radnog iskustva čine rukovodeće pozicije, uključujući poziciju generalnog direktora kompanije Soko Štark. Koučing praksu razvija u dva ključna segmenta: rad sa grupama i timovima za koje dizajnira i organizuje radionice i programe bazirane na koučing pristupu u skladu sa konkretnim potrebama zaposlenih, kao i rad sa individualnim klijentima (Executive & Leadership Coaching). Koučing i treninge radi na srpskom i engleskom jeziku.

KLIJENTI

U okviru koučing i trening prakse sarađuje sa brojnim domaćim i međunarodnim kompanijama. Neke od kompanija, po azbučnom redu, su: Adidas, Ambasada Švedske, Banca Intesa, Brenntag CEE, Generali Osiguranje Srbija, Ernst & Young, Erste Bank a.d., Prodyna d.o.o., Strauss Adriatic d.o.o., Tarkett SEE, Telenor, Film in Serbia, Frikom, kao i mnoge druge.

PRIVATNO

Stella je udata, ima dve ćerke i živi u Beogradu. Životni cilj joj je da pozitivnu energiju, sposobnosti, talente i znanja upotrebi za motivaciju i aktivaciju ljudi i da ih podstakne na postizanje pozitivnih promena. Kroz Motivtim, čiji je idejni tvorac i osnivač, radi sa ljudima kojima je potreban vetar u leđa.

_______________________

Pratite nas na društvenim mrežama i obavezno SUBSCRIBE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *