fbpx

PRIPREMA ZA JAVNI NASTUP I DIKCIJA | Slobodan Roksandić | Progovori da vidim ko si Edukacija Saveti

Spremaš se za javni nastup a ne znaš odakle da počneš? Slobodan Roksandić u ovoj podkast epizodi govori baš o tome – Kako se spremiti za javni nastup. Dikcija i logika govora.

Slobodanov kurs sa 10% popusta

🎧 Samo zvuk ove emisije (audio podcast)


Autori:
🧔 Sagovornik: Marko Pajić
👨 Video produkcija: Aleksandar Sretković


📯 Slobodan Roksandić biografija:

Završio sam studije glume, tokom kojih sam izučavao dikciju i tehniku glasa kod profesora Dr Radovana Kneževića i profesorke Marije Simonović.

Narator u dokumentarnim i korporativnim filmovima, audio knjigama, video igricama.
Master studije komunikologije na Fakultetu političkih nauka završio sam radom „Dikcija spikera Dnevnika 2 (RTS)“ kod mentora dr prof. Dobrivoja Stanojevića.

  1. godine osnovao sam Institut MAIN POINT sa ciljem da se ponudi temeljan i sveobuhvatan program podučavanja za javni nastup. U proteklom periodu kurseve dikcije, javnog nastupa i prezentovanja pohađalo je više od 1500 predstavnika različitih profesija: političari, novinari, prevodioci, menadžeri, lekari, stručnjaci za odnose sa javnošću (PR), stručnjaci za ljudske resurse (HR)… Zaposleni u brojnim kompanijama pohađali su kurseve Main Point-a (Đenerali osiguranje, SAGA, Infostud, SR Technics, NovoNordisk, Roche, TomTom i dr).
  2. osnivam Udruženje za razvoj i unapređivanje kulture javnog govora „Izražajnost“. Programe stručnog usavršavanja prosvetnih radnika akreditovao je Zavod za uanpređivanje vaspitanja i obrazovanja. Edukacija dece i mladih realizovana je kroz različite projekte koje su podržali Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Kancelarija za mlade grada Beograda.

Autor knjige „Progovori da vidim ko si“, prvog akreditovanog udžbenika na temu kulture govora za učenike osnovnih i srednjih škola.

Ceo video: PRIPREMA ZA JAVNI NASTUP I DIKCIJA | Slobodan Roksandić | Progovori da vidim ko si Edukacija Saveti – YouTube

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.