fbpx

Lazar Džamić – USPEH je balans između interesovanja i ŽIVOTA

Lazar Džamić – Stepenicama Uspeha Podcast

Lazar Džamić Biografija:

Diplomirao pravo na Pravnom fakultetu u Beogradu, 1984. Predavao Media relations na specijalizaciji za PR na poslediplomskim studijama na Ekonomskom fakultetu u Beogradu (1998), održao veliki stručnih seminara i treninga za kompanije i klijente, uključujući The Institute of Direct Marketing (IDM), The Marketing Agencies Association (MAA) i Google u Velikoj Britaniji.

Bivši šef za brend planiranje u evropskoj centrali kompanije Google. Bio je direktor planiranja u nekoliko vodećih integrisanih britanskih agencija (EHS Brann, Kitcatt Nohr Digitas), kao i u digitalnoj pureplay agenciji Underwired. Nagrađivan je kao strateg na projektima za vodeće britanske klijente kao što su Waitrose, Virgin Holidays, Visit Wales, GAP, Glenfiddich, AXA, Nando’s i mnoge druge. Jedan je od prvih digitalnih stratega u Britaniji, proglašen je za Top 10 digital player tri godine za redom po anketi magazina Marketing Direct, kao i dobitnik velikog broja stručnih nagrada u Srbiji i Velikoj Britaniji.

O digitalnom marketingu je pisao za mnoge vodeće svetske publikacije, uključujući i The Guardian. Autor je nekoliko bestseller knjiga u Srbiji.

Kursevi predavača

Content Marketing Storytelling
Upravljanje odnosima sa potrošačima i marketing sa bazama podataka

Oblast istraživanja
Digitalni marketing, brending, etika u marketingu, kreativno pisanje

_______________________

Pratite nas na društvenim mrežama i obavezno SUBSCRIBE!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.